Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΟRIGINAL NEWS 25-7-09




Η λίστα άνοιξε
Όταν στο γήπεδο φωνάζανε: «ΑΕΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε» συμπληρώναμε το δεύτερο πούλμαν για Κωνσταντινούπολη. Η ΑΕΚ τότε έπαιζε έναν αγώνα Βόλεϊ και ζώντας καταστάσεις πρωτόγνωρες ακολουθούσαμε την ομάδα στην Πόλη. Από τότε μέχρι σήμερα πήγαμε άλλες τρεις φορές στην Κωνσταντινούπολη. Δυο για μπάσκετ και μια για ποδόσφαιρο. Επειδή οι παραδόσεις είναι για να κρατιούνται και επειδή η ORIGINAL συνεχίζει να είναι ταμένη στην ΑΕΚ η λίστα για το πρώτο πούλμαν άνοιξε. Προορισμός μακρινός και ονειρεμένος. Σμύρνη- Έφεσος-Αλικαρνασός Mπακαούκας και άγιος ο Θεός.

Απαραίτητες διευκρινίσεις
Επειδή πολύς θόρυβος έχει γίνει με το προπονητικό και την σύμβαση του θα είναι παράλογο αν κάποιος την διαβάσει να μην ζητήσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις που χρειάζεται να δοθούν ύστερα από τις ασαφείς διατυπώσεις και τα κενά που απορρέουν από αυτές σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης.

Ραντεβού στην Βόρεια Ελλάδα
Μετά την Χαλκίδα ήρθε η ώρα της Θάσου και επειδή δυστυχώς δεν αλλάζουμε συνήθεια το ετήσιο ραντεβού της Βόρειας Ελλάδας θα έχει και πάλι νησιώτικο χρώμα. Εκεί θα βρεθούν πολλά αδέρφια από την Βόρεια Ελλάδα και από όλη την Ελλάδα. Η πρώτη άφιξη στο νησί έγινε από τα αδέρφια μας της Λιβαδειάς.

Κυκλοφόρησαν
Διαρκείας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ υπάρχουν κάθε απόγευμα στο Δωματιάκι. Είναι λάθος να κάνουμε διακρίσεις, είναι λάθος να διαχωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, από την στιγμή που η φανέλα είναι ίδια και τα γράμματα δεν αλλάζουν. Kυκλοφόρησαν…


ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Γνήσια Θύρα 21 - 1975
ORIGINAL 21 - 1982

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου