Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Να μην χαθεί το πλεονέκτημα


Το πλεονέκτημα που έχει η ΑΕΚ κινδυνεύει και μάλιστα σοβαρά να χαθεί. Ας ελπίσουμε ότι τα επόμενα 24αώρα θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα διώξουν την στασιμότητα των τελευταίων ημερών.

Το μπαλάκι πλέον έχει πέσει στον προπονητή που καλείται μέσα από τις πληροφορίες που συλλέγει να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Οι θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα είναι γνωστές, κάποιοι από τους στόχους επίσης γνωστοί άρα λοιπόν στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις.

Από την μια λοιπόν έχουμε το θέμα Λεονάρντο που δεν έχει κλείσει και παραμένει ανοιχτό και από την άλλη έχουμε τους στόχους που εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι χάθηκε πολύτιμός χρόνος. Ως ένα βαθμό ευθύνεται και η ΑΕΚ για αυτό. Το σημαντικό όμως είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος. Για να μπορέσουν οι νέοι παίκτες να παίξουν στα φιλικά και να μπουν στο πνεύμα της ομάδας πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.


Δεν τελειώνουν τα μπακ, ούτε τα δεκάρια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές προσιτοί οικονομικά στην ομάδα. Αυτό το λέω γιατί όπως δεν τα βάψαμε μαύρα για τον Σεϊταρίδη δεν θα στεναχωρηθούμε και για τον Λεονάρντο αν τελικά δεν γίνει η επαναπροσέγγιση των δυο πλευρών με άλλους όρους. Γιατί εντάξει έγινε η πρόταση ο Κομπότης έδειξε αδιάλλακτη στάση και από εκεί και πέρα μόνο αν αλλάξει στάση θα μπορέσει να αποκτηθεί ο παίκτης που αποτελεί τον διακαή πόθο του Μπάγεβιτς.

Το άσχημο είναι να μπλέκεις σε περιπτώσεις που δεν οδηγούν παρά μόνο σε χάσιμο χρόνου. Δυστυχώς ο Σεϊταρίδης ήταν μια τέτοια περίπτωση. Δεν μας έφτανε λοιπόν που τον περιμέναμε τόσο καιρό ήρθαν και οι δηλώσεις του σε γνωστό περιοδικό για να δέσει το…γλυκό. Με δηλώσεις υποτιμητικές τόσο προς την ΑΕΚ όσο και ως προς τον πρόεδρο επιβεβαίωσε όλους αυτούς που υποστηρίζουν καιρό τώρα ότι έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν πατάει καθόλου στη γη.


Δηλαδή όταν δυο άντρες μιλάνε για μια ώρα δεν είναι ραντεβού; Τι είναι; Ή θέλει να μας πείσει ότι η…κάψα του Θανόπουλου ήταν να μάθει που θα συνεχίσει την καριέρα του… Ο πρόεδρος της Ένωσης του έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση του έδωσε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα μπορούσαν να συνεργαστούν. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι παραμύθια και δηλώσεις που δεν ξέρω αλήθεια τι εξυπηρετούν. Σιγά ρε Σεϊταρίδη μην παρεξηγηθεί η Ρεάλ επειδή μιλάς με την ΑΕΚ. Στο κάτω της γραφής δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί όπως ξέρουμε μέχρι τώρα δεν έχεις καμιά πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Δεν πειράζει καλύτερα γιατί αν είναι να μας έκανε και αυτός την χάρη να έρθει στην ΑΕΚ σαν τον Μπασινά να μας λείπει το βύσσινο. Αυτή την φανέλα την ‘έχουν φορέσει παιχταράδες και είναι μεγάλη τιμή για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να την φορά. Δεν πειράζει ας περιμένει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου να βρει ομάδα και η ΑΕΚ δεν χάνεται. Είναι τόσο μεγάλη που δεν δικαιούται απέναντι στα εκατομμύρια λαού της και την τεράστια ιστορία της να κάθεται και να ασχολείται με τον Σεϊταρίδη και τον κάθε…Σεϊταρίδη. Αυτά και τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου