Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Εγγύηση για το μέλλον




Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ 21-7-2007 ΠΗΓΗ SCORE
Καλημέρα ΑΕΚάρα, αντέχουμε, συνεχίζουμε. Δύσκολη μέρα η χθεσινή, αλλά όταν πρόκειται για θετική είδηση, δεν μας χαλάει. Ξέρω ότι όλοι περιμένετε να διαβάσετε το όνομα. Κι εγώ αυτό έψαχνα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά δεν μπορούσα να επιβεβαιώσω όλες τις πληροφορίες που συνέλεξα. Λίγο πριν ξεκινήσω να γράφω οι φήμες έκαναν λόγο ότι η οικογένεια Λανίτη ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ. Πρόκειται για Κύπριο επενδυτή που είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για την αγορά της ΠΑΕ. Με κάθε επιφύλαξη και με την απαραίτητη προσοχή μοιράζομαι μαζί σας αυτή την πληροφορία.
Το σημαντικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι μετά από αρκετό καιρό υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα όχι σε επίπεδο σεναριολογίας. Μπορεί από χθες το μεσημέρι να ακούσαμε πολλά, όμως κρατάμε τα λίγα και σημαντικά.
Από τον δύσκολο Γενάρη, που για πρώτη φορά η διοίκηση της ΑΕΚ άνοιξε την πόρτα σε όποιον ενδιαφέρεται περάσαμε πολλά. Είδαμε μεσσίες να μην έρχονται, άλλους να κλείνουν την πόρτα και τον Νίκο Νοτιά να προσπαθεί έστω και από μακριά να κρατήσει όρθια την εταιρεία. Το γεγονός ότι τέλος Ιουλίου αποδεδειγμένα υπάρχει ενδιαφέρον, ακόμη και από τον άγνωστο Χ, είναι λυτρωτικό για την ΠΑΕ. Η αύξηση του Μ.Κ. θα καλυφθεί και η ΠΑΕ θα προχωρήσει.
Δεν ξέρω αν ο Νοτιάς βρήκε τον νέο… Ωνάση (πράγμα απίθανο) ή τον επιχειρηματία που θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας, όμως αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τιμόνι της ΑΕΚ μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της, βρίσκοντας και νέους συμπαίκτες. Η μάχη είναι δύσκολη και όσο πιο πολλοί συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια τόσο πιο σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μετέπειτα πορεία της αγαπημένης μας ομάδας.

Έστω και με λίγη καθυστέρηση θα δούμε σήμερα για πρώτη φορά τη νέα ΑΕΚ. Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη το κιτρινόμαυρο παζλ στο 100% καθώς τρία μέτωπα είναι ακόμη ανοιχτά, όμως από σήμερα και μέσα από τα προσεχή φιλικά ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας.

Απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα που είναι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και που την 1η Αυγούστου θα διεκδικήσει το Σούπερ καπ Ρουμανίας ο Μπάγεβιτς θα κάνει τις πρώτες δοκιμές. Ο Ράφικ Τζιμπούρ θα είναι όπως όλα δείχνουν σε κατάσταση να παίξει έστω και αν δεν είναι βασικός.

Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεις ομάδες ενός επιπέδου και όχι καφενεία που μαζεύονται για να περάσουν την ώρα τους. Επομένως απέναντι στους Ρουμάνους που δεν συμμετέχουν σε κάποιο υψηλό πρωτάθλημα αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο θα μπορέσουμε και εμείς που θα παρακολουθήσουμε την φιλική αναμέτρηση από την τηλεόραση να δούμε κατά πόσο βγαίνουν.

4 σχόλια:

  1. Μπραβο Σπυρο συνεχισε ετσι το ονομα του επειχηρηματια μαλλον το πετυχες συγχαρητηρια παντα τετοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Rikste klhro gia to epomeno onoma!!!!!Kai KINO na paizate tha petryxenate 1 sta 12!

    ΑπάντησηΔιαγραφή