Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

"Μαζί με Τζιμπούρ"


Η αλήθεια είναι ότι χθες από το πρωί ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Με τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο και οι σεναριογράφοι να παίρνουν φόρα και να μην σταματάνε πουθενά. Μέχρι και φήμες για ανταλλαγή Τζιμπούρ με Μάντζιο ακούσαμε. Αφορμή για να αναπτυχθεί αυτή η απίστευτη φημολογία αποτέλεσε η δήλωση του Μπάγεβιτς που χαρακτήρισε δύσκολη την συνεργασία με τον Γαλλοαλγερινό άσο. Και όχι μόνο αυτό αλλά και μια ατάκα απάντηση του ποδοσφαιριστή που αντέδρασε με κόσμιο τρόπο στην παρατήρηση του Μπάγεβιτς ο οποίος τον κοίταξε μιλώντας σε όλους.
Όπως έχουμε πει τόσες φορές δεν φταίει για όλα ο Τζιμπούρ, ούτε για τον καιρό, ούτε για την γρίπη. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος από την αρχή της προετοιμασίας δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα με την συμπεριφορά του. Εκτός από άτυχος καθώς έχασε το τελευταίο παιχνίδι με την Μπουργκάς δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι ήταν πάρα πολύ καλός σε αυτό το ξεκίνημα και έδειξε ότι τη νέα σεζόν θα είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της Ένωσης.
Δεν ήθελαν και πολύ λοιπόν να αρχίσουν να λένε και να γράφουν ότι είναι στην πόρτα της εξόδου. Επειδή ο προπονητής έριξε ουσιαστικά το μπαλάκι στον πρόεδρο και την διοίκηση εκεί προσπαθήσαμε και εμείς χθες να πάρουμε μια απάντηση. Και σας την παρουσιάζουμε όπως ακριβώς την εισπράξαμε. Στην ΑΕΚ πιστέυουν και στο ταλέντο του πάικτη αλλά και την αξία του. Και δεν πρόκειται να ξεπουλήσουν ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας για το οποίο μάλιστα δαπανήθηκαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούν ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένας από αυτούς που μπορούν να ηγηθούν της προσπάθεια στο νέο πρωτάθλημα. Για αυτό και δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να τον βάλουν ως…αντάλλαγμα σε καμία μεταγραφή. Χθες ακούστηκε για τον Μαντζιο πριν από λίγο καιρό γράφτηκε για τον…Εστογιανόφ. Κατηγορηματικά λοιπόν όλα αυτά διαψεύδονται από την Ένωση. Σχετικά τώρα με την σχέση του με τον προπονητή υπάρχει η πίστη ότι όλα θα πάνε καλύτερα στην συνέχεια. Εξάλλου όλα πάνε ήδη πολύ καλύτερα και δεν τίθεται θέμα ανάλογο με αυτό που είχε προκύψει με τον Εντίνιο. Αυτά για το θέμα και συνεχίζουμε. Τα επόμενα 24άωρα η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να φουλάρει και να προσπαθήσει να καλύψει τα κενά της. Με δυο ενδεκαδάτους και άλλους δυο παίκτες που θα βοηθήσουν. Παράλληλα τώρα θα γίνει και το τελικό ξεκαθάρισμα σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και θα πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες. Για τον Λεονάρντο που και πάλι ήρθε στο προσκήνιο η ΑΕΚ περιμένει την κίνηση του Κομπότη. Η αίσθηση μου είναι ότι αυτή η μεταγραφή που δεν έπρεπε αλλά έγινε σίριαλ έστω και έτσι θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου