Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Και πολύ ασχολήθηκε


Έστω και αργά χθες ο Νίκος θανόπουλος έδωσε μια απάντηση στον Κομπότη. Γιατί η όλη ιστορία είχε κουράσει. Γιατί είπαμε πολιτική και υπομονή, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Το τι έγινε λοιπόν με τον Τσακίρη και τον Μάκο δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια και στην τελική η ΑΕΚ είναι τέτοιο μέγεθος που δεν γίνεται να ασχολέιτε καθημερινά με τον κάθε...Κομπότη. Αυτά και τέλος. Θα βρεθεί ένας καλός παίκτης για τα χαφ και του χρόνου μπορεί να έρθει ελέυθερος ο Λεονάρντο. Χαμένη η ΑΕΚ δεν πρόκειτε να βγει, μόνο ο Κομπότης έχασε...

2 σχόλια:

  1. Αναμένω εδώ και αρκετές ημέρες μία τοποθέτησή σας σχετικά με το υπόμνημα που απέστειλε σύσσωμο το ΔΣ της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. στην Π.Α.Ε. για τη σύμβαση του προπονητικού κέντρου.
    Δεν γνωρίζω για ποιό λόγο δεν έχετε πάρει θέση προσωπικά,όπως δεν γνωρίζω για ποιό λόγο δεν διατυπώνετε την άποψή σας.
    Θαρρώ ότι το κοινό που σας επιλέγει για την ενημέρωσή του,χρήζει μίας εμπεριστατωμένης ανάλυσης σχετικά με τους λόγους που το ΔΣ της Ερασιτεχνικής αποφάσισε να καταψηφίσει την προς έγκριση συμβατική υποχρέωση και κυρίως χρήζει ενημέρωσης σχετικά με τους ανθρώπους που μελετώντας και εξετάζοντας το έγγραφο,οδήγησαν το ΔΣ της Ερασιτεχνικής στην εν λόγω απόφαση.
    Εκτιμώ ότι όπως ο κύριος Νοτιάς τίμησε το λόγο του και παρέδωσε το έγγραφο στα μέλη του ΔΣ της Π.Α.Ε.,έτσι και η διοίκηση του σωματείου οφείλει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της επί των συγκεκριμένων παραμέτρων και ζητημάτων που ανέφερα και δι'υμών ή μέσω ανακοινώσεως να καταστήσει σαφείς τους λόγους αποστολής του υπομνήματος.

    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα θέμα υψίστης σημασίας όπως είναι αυτό του προπονητικού και φυσικά του γηπέδου πρέπει να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Η πληροφόρηση που έχω τόσο από την Ερασιτεχνική όσο και από την ΠΑΕ είναι οτι σε λίγες ημέρες σε συνάντηση που θα γίνει θα δοθούν εξηγήσεις από την πλευρά της εταιρείας σχετικά με την τελική σύμβαση. Περιμένω καιεγώ τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν συναινεί η "Μάνα ΑΕΚ" και οι οποίοι θ γίνουν σύντομα γνωστοί. Μετά την συνάντηση που θα γίνει θα μπορόυμε να μιλήσουμε με στοιχεία στα χέρια μας. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουν τα έργα και στο θέμα τηw σύμβασης θα βρεθεί η λύση μιας και υπάρχει συνενόηση μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής.
    FYLARXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή