Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Προσοχή ! Γιατί ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει...


ΑΝΤΙΧΟΥΛΙΓΚΑΝ 19-7-09
Τελικά Λεονάρντο δεν βλέπω να βλέπουμε και ο βάτραχος προπονητής πρίγκιπας και τα σχετικά θα στενοχωρηθεί. Δεν θα του γίνει το κέφι δηλαδή. Θα τον κακοκαρδίσουνε. Και σε κάθε περίπτωση θα τον προβληματίσουνε. Βέβαια το είχε πει και ο ίδιος πως, αν ήξερε που ερχότανε, δεν θα ερχότανε. Και τώρα που ήρθε έχει μπει στο χορό και χορεύει. Γιατί τώρα δεν είναι όπως τότε. Που όποιον ήθελε του τον φέρνανε. Που όπως ήθελε του τον αγοράζανε. Έναν Λεονάρντο ζήτησε και δεν μπορούμε να του τον πάρουμε.
Βέβαια αυτός δεν ανησυχεί στο βάθος. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί και παίρνει ό,τι έχει και δεν έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής να δώσει. Ξέρει πολύ καλά ότι ένα ποδοσφαιριστή του 7 μπορεί να τον κάνει για 9. Το πρόβλημα θα το έχει και πάλι ο απλός κόσμος της Α.Ε.Κ. Εμείς δηλαδή, που θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν ο Καράμπελας, ο Γιαχάγια και ο Μάκος θα σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών ( αλήθεια αυτός ο Μπερνς πόσα λεφτά το χρόνο παίρνει ; ).
Νέα από το Ζέεφελντ δεν έχω πολλά. Το μόνο όμως που ξέρω, από όσα τουλάχιστον διάβασα, είναι πως πέρυσι επί Νικολαΐδη - που δεν θέλει να ακούει και να βλέπει για ORIGINAL - το όλο πρότζεκτ της προετοιμασίας στοίχισε κάτι περισσότερα από τα διπλάσια λεφτά που στοιχίζει φέτος το Ζέεφελντ.
Ελπίζω φέτος ο Χουανφράν να καταλάβει ότι παίρνει 850 χιλιάρικα το χρόνο και οι εμπλεκόμενοι έμμεσα ή άμεσα με το προπονητικό κέντρο και με τη σύμβαση του να καταλάβουν ότι υπάρχουν και φίλαθλοι της Α.Ε.Κ. οι οποίοι είναι σε θέση να ερμηνεύσουν τη σύμβαση του προπονητικού όχι κατά το δοκούν, αλλά κατά το όπως έχει. Κι εγώ ευχαριστώ τον κύριο Νοτιά για τη μεγάλη του αυτή προσφορά και γνωρίζω ότι το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού ανήκει στον Βαρδινογιάννη και όχι στην Π.Α.Ε., όπως όμως ξέρω που ανήκουν και τα προπονητικά της Ξάνθης, του Πανιωνίου και του Άρη.
Το ότι θα μειοψηφήσω την ερχόμενη Πέμπτη στην ψηφοφορία καλύπτει εμένα και μερικούς ακόμα. Αφού με την άλλη ιδιότητά μου, δεν υπολογίζω αυτές τις διαδικασίες και το μόνο που με νοιάζει είναι η Α.Ε.Κ. γκολ να βάζει και τίτλους να κατακτά. Τον πρόεδρο της « Ερασιτεχνικής » Α.Ε.Κ. πρέπει να τον απασχολεί ό,τι αναγράφεται στη σύμβαση του προπονητικού, να μπορεί να διαβάζει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, τον Δημήτρη όμως τον νοιάζει πως θα ανοίγουνε φωλιές της Α.Ε.Κ. παντού και πως δεν είναι η Α.Ε.Κ. μόνη πουθενά.
Αυτό με το δικό μας μέτωπο τώρα, ζούμε όλοι για να καλύπτονται οι τρέχουσες υποχρεώσεις του σωματείου, για να ανταπεξέλθουμε το βαρύ φθινόπωρο και τον βαρύ χειμώνα στις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις που δημιουργούμε τώρα, ονειρευόμενοι και προσδοκούντες αγωνιστική ανάταση - ανάσταση του αντρικού βόλεϊ, του γυναικείου βόλεϊ και του χάντμπολ. Όσον αφορά το μπάσκετ, ο Θεός να βάλει το χέρι του και ο κόσμος της Α.Ε.Κ. το δικό του. Γιατί αλλιώς παρέλαση δεν θα κάνουμε.
Τελικά στο παρά πέντε η απεργία ανεστάλη και ο Σιμάκος έμεινε πίσω. Η χθεσινή απουσία οφείλετε στη ζέστη που με χτύπησε κατακούτελα, αλλά και στην εγγονή του Αχιλλέα, η οποία σίγουρα τα μαγαζιά θα τα κάνει 25. Κι όπως μου λέει και το βραχάκι φίλε, πρέπει να προσέχουμε και να εμπιστευόμαστε και να αγαπάμε όλους όσους μας βοήθησαν στο ανέβασμα, για να τους έχουμε και στο κατέβασμα.
Υ.Γ.1 : Αστεράκι : πάρε... αυτούς που πρέπει και ελάτε σήμερα με το πρώτο πρωινό.
Υ.Γ.2. : Ρε Άστρικα, πόσες φορές σου έχω πει ότι δεν διαβάζουμε αυτό το κομμάτι μέσα από αυτή την αήττητη ηλιθιότητα που λέγεται ίντερνετ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου