Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Έλεος, όχι άλλο κάρβουνο


Επειδή υπάρχουν και όρια στην τρέλα, αν δεν πει και τώρα το «Ναι» η ΑΕΚ δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη...Ο Κομπότης συνεχίζει να λέει τα δικά του… Και χθες μια ημέρα μετά την επίσημη πρόταση που έγινε από την ΑΕΚ για τον Λεονάρντο συνέχισε να παίζει τα δικά του παιχνίδια. Εντάξει, ο προπονητής έχει ξεχωρίσει τον Βραζιλιάνο, τον θέλει πολύ στην ομάδα αλλά δεν θα τα βάψει και μαύρα αν ο πρόεδρος της Λιβαδειάς δεν συνετιστεί και δεν καταλάβει πως δεν πρόκειται να οδηγήσει την ΑΕΚ σε τρέλες.
Γιατί κακά τα ψέματα και ανεξάρτητα με την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτή η πρόταση που έγινε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι σούπερ. Από όποια πλευρά κι αν το δούμε ο Κοπότης μόνο στα όνειρά του θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάει ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος του χρόνου και έχει το δικαίωμα που τον νομιμοποιεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει σε λίγους μήνες. Αυτός συνεχίζει να πουλάει τρέλα και να κερδίζει χρόνο.
Ουσιαστικά παίζει με τη φωτιά. Τέλος πάντων και χθες μετά το φαξ που εστάλη στην ΑΕΚ υπήρχε η ίδια αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην υπόθεση. Μπορεί να μην εξελίχτηκε σε σιγουριά όπως θα θέλαμε ή θα περιμέναμε, ωστόσο η άποψη που κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή στην ομάδα είναι ότι έγινε η καλύτερη δυνατή προσφορά για τον Λεονάρντο. Αυτό δεν είναι μόνο πεποίθηση του προέδρου που αποφάσισε να βάλει το ποσό των 700.000 ευρώ και το ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και του ανθρώπου που έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που ξέρει καλύτερα και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις. Αναγνωρίζοντας πως αυτή η προσφορά που κατατέθηκε ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να γίνει. Πάνω σε αυτό το πνεύμα, λοιπόν, η Ένωση θα περιμένει για λίγο ακόμη και θα υπομείνει στα τερτίπια του Κομπότη.
Όχι για πολύ όμως, γιατί εντάξει καλή η πολιτική που έχει χαραχθεί αλλά υπάρχουν και όρια και αν ξεπεραστούν τότε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού θα μείνει με τις δηλώσεις και θα χάσει τα πολύ καλά λεφτά που του προσφέρει ο Δικέφαλος. Όσον αφορά τη δουλειά που γίνεται επί αυστριακού εδάφους όλα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν πρόκειται να κάνω το λάθος να παρασυρθώ και καλό θα είναι να μείνουμε όλοι προσγειωμένοι. Θα κάνω υπομονή λοιπόν να δω την εικόνα που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ στους αγώνες.
Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι σε αυτό το ξεκίνημα υπάρχουν θετικά μηνύματα. Όπως για παράδειγμα η παρουσία των τριών ηγετών της ομάδας. Ο Τζιμπούρ είναι μακράν ο κορυφαίος, ο Σκόκο συνεχίζει να ανεβαίνει έχοντας πάρει φόρα από το φινάλε της περυσινής σεζόν και ο Μπλάνκο είναι μια σταθερή αξία. Η έκπληξη δείχνει να είναι μέχρι τώρα ο Γιαχάγια, το πώς θα αρχίσει να ρολάρει η ΑΕΚ θα αρχίσει να φαίνεται από το Σάββατο και μετά. Από το πρώτο φιλικό δεν βγάζεις ποτέ ασφαλή συμπεράσματα παίρνεις όμως την πρώτη γεύση. Θα τα δούμε όλα λοιπόν στην ώρα τους. Να είστε όλοι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη στήριξη και μια καλημέρα σε όλους εσάς που κρατάτε ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ και δίνεται πνοή στην προσπάθειά μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου