Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΟRIGINAL NEWS 18-7-2009


ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
Μας πρήξανε με τον Σεϊταρίδη και με τον Λεονάρντο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην ΑΕΚ εκτός από αυτές τις δυο υποθέσεις. Καταντήσαμε να μας ενδιαφέρει πιο πολύ αν θα έρθουν αυτοί οι δυο παίκτες στην ΑΕΚ από τις τραγικές στιγμές που περνάμε στο μπάσκετ (δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης στην ομάδα αυτή την στιγμή και ο Φιλίππου ξύνεται), από την επιβίωση των τμημάτων της ΑΕΚ (Βόλεϊ, Χάντμπολ, Γυναικείο Βόλεϊ, Στίβος, Ξιφασκία και όλα τα υπόλοιπα), από το κεφαλαιώδες ζήτημα του γηπέδου (μια υπογραφή περιμένουμε μήνες τώρα και η ΠΑΕ δεν υπογράφει) και από τη δημιουργία μιας διαφορετικής αντίληψης – συμπεριφοράς (από την πλευρά των φιλάθλων της ΑΕΚ).
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ
Διαρκείας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ υπάρχουν κάθε απόγευμα στο Δωματιάκι. Είναι λάθος να κάνουμε διακρίσεις, είναι λάθος να διαχωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, από την στιγμή που η φανέλα είναι ίδια και τα γράμματα δεν αλλάζουν.
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΣ...
Αδέρφια κουράγιο.
Ο Λευτέρης , ο Τόλης και ο Στείδης είναι ξανά έξω μαζί μας. Δυνατά μυαλά αδέρφια..
Η παράδοση συνεχίστηκε και το πουλμανάκι έφτασε κανονικά στην Χαλκίδα... Τα παιδιά του κλαμπ αναλωθήκαν στον σχολιασμό του αγώνα καθώς προσβληθήκαν από την νέα γρίπη. Μοναδική εξαίρεση ο Πόντικας που δεν καταλαβαίνει τίποτα...Aoχα...
Όπως κάθε χρόνο έτσι και την επόμενη εβδομάδα τα αδέρφια της βόρειου Ελλάδος παν Θάσο...
Εδώ το Κιτρινόμαυρο χαράκωμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...
Εδώ το Δωματιάκι...
Εδώ η αρχή και το τέλος της ORIGINAL 21...
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Γνήσια Θύρα 21 - 1975
ORIGINAL 21 - 1982

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου