Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

H ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ 1-8-09



Ακόμη και με τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν η περίπτωση του Ντ’ Αλεσάντρο είναι ιδανική για την ΑΕΚ. Γιατί μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής. Από την μια είναι το δεκάρι που περιμένει πως και πως ο Μπάγεβιτς για να οργανώσει το παιχνίδι της Ένωσης και από την άλλη είναι ο αστέρας που θα ξεσηκώσει τον κόσμο και θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στα διαρκείας.

Γιατί εντάξει από την αρχή αυτού του καλοκαιριού ο Νίκος Θανόπουλος με τον Νίκο Νοτιά φρόντισαν να μας βάλουν στο κλίμα της…λιτότητας όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει και μια υπέρβαση. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είναι ο παίκτης που λείπει πολύ αυτή την στιγμή από το ρόστερ της ομάδας.

Γεμάτος εμπειρίες με συμμετοχές σε ομάδες πρώτης γραμμής και στην καλύτερη ηλικία που θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα. Μια ματιά στο βιογραφικό του είναι ενδεικτική του πλούσιου ταλέντου του αλλά και των εμπειριών του. Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Αυτό είναι το δεύτερο ουσιαστικά βήμα μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από πλευράς των Αργεντίνων. Φυσικά και δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή θα γίνει 100% αλλά τουλάχιστον είναι μια είδηση προς την θετική κατεύθυνση. Από την Δευτέρα όταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επιστρέψει στην Αθήνα και αυτό το θέμα θα προχωρήσει καθώς θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα και οι προοπτικές ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Όσο δύσκολο και αν είναι αξίζει τον κόπο να παλέψει η ΑΕΚ για να αποκτήσει ένα χαφ του βεληνεκούς και της κλάσης του Ντ’Αλεσάντρο. Μια ημέρα πριν τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μίλησε και ο πρόεδρος της ομάδας του που έδειξε διαλλακτικός στο να παραχωρήσει τον παίκτη ακόμη και δανεικό με οψιόν αγοράς. Αυτό ίσως είναι και το κλειδί στο να αποκτήσει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας η προσπάθεια της Ένωσης να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θέση του δημιουργικού χαφ. Μετά και από αυτό το διήμερο η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα πρέπει να τρέξουν το θέμα της ενίσχυσης. Έχουν πολύ δουλειά ακόμη καθώς τώρα απομένουν δύο αλλά δυνατές κινήσεις. Μπορεί ο αριθμός να φτάσει στους τέσσερις όπως είπε και ο τεχνικός της ομάδας, αλλά οι δύο τουλάχιστον θα προορίζονται για βασικοί. Αναγκαστικά λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Το ζητούμενο φυσικά είναι να μην χαθεί και η άλλη εβδομάδα.

Η μεγάλη φυγή άρχισε. Καλές διακοπές σε όσους φεύγουν αυτές τις ημέρες. Να περάσετε καλά και προσοχή στον δρόμο. Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Καλημέρα γνήσιε Αντιχούλιγκαν.

Υ.Γ. Τα λέμε κάθε μέρα και στο fylarxos.blogspot.com

1 σχόλιο: