Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Βάλε ένα τέλος στην φαρσοκωμωδία


Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Διοικητικά η ΑΕΚ έφτασε στο σημείο μηδέν. Τα πράγματα είναι οριακά πλέον στην ΠΑΕ και όσο δεν γίνεται ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε μετόχους...αμετόχους, υποψηφίους για προβολή, χωρίς να έχουν την δύναμη να ανταπεξέλθουν οικονομικά, και ότι άλλο υπάρχει αυτή την στιγμή, η ΑΕΚ κινδυνέυει να μικρύνει επικύνδυνα. Χωρίς ξεκάθαρες λύσεις και την αλήθεια δεν μπορούμε να περιμένουμε καλύτερες ημέρες. Ούτε διοικητικά, ούτε και αγωνιστικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Νοτιάς είναι διατεθειμένος να σταματήσει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ. Ποιά χρηματοδότηση; Εδώ οι μεταγραφές που έγιναν τελευταία στιγμή έγιναν χάρη στα 3 εκατομμύρια που έφερε ο Κυργιάκος. Ο κόσμος περιμένει τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και πάλι δεν υπάρχει στον ορίζοντα η προοπτική να πάρει την ΠΑΕ και να λυτρώσει τους Ενωσίτες από την αβεβαιότητα και τον προβληματισμό. Ας μιλήσει τουλάχιστον αυτή την φορα. Ανοιχτά με αριθμούς, ονόματα. Καθαρά και ξάστερα όπως έκανε πάντα είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως πρόεδρος. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να βάλει ένα τέλος στην φαρσοκωμωδία, αλλά όσο μένει στα επίσημα, καπνίζοντας το πούρο του, δεν βοηθάει...

To σημερινό πρωτοσέλιδο


Με την δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί η ΑΕΚ αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά μετά την δέυτερη σερί ήττα στα ντέρμπι ασχολείτε το SCORE που στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους για να κάνουν μια νέα αρχή και να σταματήσει ο αγωνιστικός κατήφορος.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κερδίζει η ομάδα του Μπάγεβιτς, χάνουν οι παίκτες


Ας σταματήσουν επιτέλους την καραμέλα, προκαλούν τον κόσμο και κάνουν κακό και στον ίδιο τον Μπάγεβιτς. Δεν γίνεται να συνεχίσουν να γράφουν και να προσπαθούν να μας πείσουν οτι όταν η ΑΕΚ παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα "Κερδίζει η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς" και όταν χάνει "Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες".

30.000 o Πηρούνιας, 50.000 ο Αθηνής...


Εγώ θα μεταφέρω το ρεπορτάζ ως έχει. Το αφεντικό της ΠΑΕ Εθνικός έταξε πριμ στους πάικτες της ομάδας του για διπλό στην Καρδίτσα το ποσό των 30.000 ευρώ. Μια ημέρα αργότερα ο Παντελής Αθηνής έταξε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ 50.000 για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο. Το αφήνω ασχολίαστο, τα συμπεράσματα δικά σας...

Από πρωταγωνίστρια ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ


Δυστυχώς χθες μόνο ο κόσμος θύμιζε ΑΕΚ. Μόνο οι Ενωσίτες που βρέθηκαν το ΟΑΚΑ μας παρέπεμπαν σε κάτι που μπορεί να μας φέρει στο μυαλό την ομαδάρα που είχε για πλάκα τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τώρα δεν έχουμε ούτε το σπίτι μας, αλλά ούτε και μια ομάδα αντάξια της δυναμικής αυτού του τεράστιου συλλόγου.
Παίκτες και Μπάγεβιτς αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ανήμποροι να βγουν από το αγωνιστικό αδιέξοδο και χωρίς μια βοήθεια από τον πάγκο να αλλάξουν τη μοίρα τους, που τους ήθελε καθηλωμένους στην ήττα από έναν Παναθηναϊκό που κατάφερε να βάλει ένα γκολ και να το κρατήσει εύκολα.

Πολύ φοβάμαι ότι αλλάζουμε επίπεδο. Δεν μπορούμε όχι να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και ούτε να κοντράρουμε τις ομάδες που έβλεπαν την πλάτη μας και ζήλευαν την μπάλα που έπαιζε η ΑΕΚ. Oι κινήσεις διοίκησης, προπονητή και παικτών κάνουν την ομάδα από πρωταγωνίστρια κομπάρσο και αυτό είναι το χειρότερο.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας. Στο δικό μας κέντρο έπαιζε ο συμπαθής, φιλότιμος αλλά πρώην παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας και απέναντι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Και γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η διοίκηση, αλλά και ο προπονητής που δήλωνε ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν. Δεν αντέδρασε και, ακολουθώντας την πορεία του Δώνη, δεν μίλησε όταν έπρεπε. Υπάρχουν κενά, ελλείψεις, αλλά σε πολλά σημεία δεν υπήρχε ούτε σχέδιο. Με ένα αναχρονιστικό ποδόσφαιρο και έναν τρόπο ανάπτυξης που έκανε ακίνδυνη την ομάδα ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι Πράσινοι ελέω Τεν Κάτε είχαν κάτσει πίσω και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην χάσουν, όχι να κερδίσουν.

Αλήθεια αναρωτιέμαι ο Τζιμπούρ περισσεύει από αυτή την ομάδα; Εδώ έχουμε μάχες, ακόμη και ο προβληματικός χαρακτήρας, αλλά εκρηκτικός στο παιχνίδι του Τζιμπούρ θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά παραμένει εκτός. Όπως και στον αγώνα της Τετάρτης έτσι και χθες στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε ένα σαφές προβάδισμα. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η ΑΕΚ που δεν ήταν τόσο τραγική όσο στην επανάληψη είχε τη δυνατότητα να πάρει κεφάλι στο σκορ. Όπως και στον αγώνα μεσοβδόμαδα έτσι και χθες η Ένωση στο πρώτο μέρος κατάφερε να πάρει τον έλεγχο. Δυστυχώς και πάλι δεν είχε την ψυχολογία να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε. Ο Γιάχιτς στην καλύτερη ευκαιρία από το τέλειο σημείο δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έδειξε να αιφνιδιάζεται και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Δυστυχώς ένα ολόκληρο ημίχρονο χάθηκε με μια ΑΕΚ να θέλει, να προσπαθεί, να κυριαρχεί αλλά να διακατέχεται και πάλι από αναποτελεσματικότητα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ψυχολογίας, όμως σίγουρα δεν είναι θέμα ατυχίας. Τα ίδια λέγαμε και όλη την εβδομάδα τα ίδια λέμε και σήμερα. Ο ηγέτης που θα πάρει την μπάλα και θα καθαρίσει λείπει πολύ από αυτή την ομάδα. Ο Σκόκο, που προσωπικά περίμενα με βάση τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στο τέλος της προηγούμενης σεζόν να επωμιστεί και να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, δυστυχώς δεν έχει ξεκινήσει καλά. Με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις και κάποια καλά διαστήματα δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι. Ούτε τη δύναμη να μεταφράσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του σε ηγετική παρουσία σε ένα ντέρμπι, όπου η ομάδα περιμένει από αυτόν πολύ περισσότερα. Και αυτό το λέω περιμένοντας από τον Αργεντίνο ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που μας δείχνει μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον κόσμο, όσο συνηθισμένο και χιλιοειπωμένο κι αν είναι, η παρουσία του ήταν και χθες συγκλονιστική. Και δεν μιλάω μόνο για το πέταλο που πάντα δίνει το ρυθμό της στήριξης. Όλο το γήπεδο βοήθησε την ομάδα στον μέγιστο βαθμό που μπορούσε. Με έναν τρόπο που κάνει τους ποδοσφαιριστές των άλλων ελληνικών ομάδων να ζηλεύουν. Ό,τι και να γίνει θα είναι κοντά, θα είναι δίπλα, δεν χάνουν το κουράγιο τους, αλλά δεν γίνεται να παίξουν και μπάλα. Δεν γίνεται να μπουν και να βάλουν το πολυπόθητο γκολ. Αυτό είναι δουλειά των παικτών.

Όλα τα είχαμε φέτος χάσαμε και το πλεονέκτημα που είχαμε έναντι των αντιπάλων μας. Το πλήγμα από το συνεχιζόμενο ντεφορμάρισμα του Μπλάνκο είναι τεράστιο. Είναι το μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς τουλάχιστον πέρυσι ξέραμε ότι έχουμε έναν σέντερ φορ που θα κάνει τη… μισή ευκαιρία γκολ. Πάει κι αυτό, καθώς φέτος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ο Αργεντίνος δεν θυμίζει σε τίποτα τον επιθετικό «φονιά» που θα σκοράρει ακόμη και όταν η ομάδα δεν είναι καλή.
Βλέποντας στην ενδεκάδα τον Καντέ και έχοντας στο μυαλό μου τα δώρα που είχε κάνει ο Γάλλος σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα, περίμενα να δοθεί μια οδηγία από τον Μπάγεβιτς να παίξει η ομάδα από τα δεξιά. Τίποτα. Δεν πήγε ποτέ η μπάλα από την πλευρά του Κάντε…πάρτη. Ένα μεγάλο μειονέκτημα στην πράσινη άμυνα πέρασε ανεκμετάλλευτο, καθώς δεν έγινε ούτε μια απόπειρα να πάει η μπάλα με κάποιο τρόπο από την πλευρά αυτή. Η άμυνα του Παναθηναϊκού καθάριζε με χαρακτηριστική ευκολία τις ψηλές μπαλιές και τη συνεχιζόμενη επιλογή των χαφ της Ένωσης να διαλέγουν την αριστερή πλευρά, εκεί όπου ο Βύντρα πήγε καλά.
Όσον αφορά το υλικό που έχει στην διάθεση του ο προπονητής, θα σας παραπέμψω στις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωνε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές. Δεν θυμάμαι να είχε εκφράσει κάποιο προβληματισμό σχετικά με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών ή να είχε ζητήσει κάτι άλλο από τη διοίκηση.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Υπεροχή αλλά πάλι αναποτελεσματικότητα


Τι να την κάνουμε την υπεροχή όταν δεν συνοδέυεται και από γκολ. Δεν βιάζομαι να γκρινίαξω αλλά πάλι είμαστε καλύτεροι και πάλι δεν πήραμε στο πρώτο σρανταπεντάλεπτο αυτό που έπρεπε να έχουμε πάρει. Η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη, είχε τις ευκαιρίες αλλά πάλι δεν είχε την αποτελεσματικότητα και την ουσία για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Άντε να δούμε και στο δέυτερο ημίχρονο. Πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία.

Ρεσιτάλ οι Ενωσίτες


Χιλιοειπωμένο,συνηθισμένο αλλά αληθινό. Τι να πεις για αυτόν τον κόσμο; Και σήμερα είναι συγκλονιστικός. Το πέταλο δίνει τον ρυθμό και όλοι ακολουθούν. ORIGINAL ΡΕΣΙΤΆΛ. Τεράστια στήριξη που δεν έχει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

To σημερινό πρωτοσέλιδο


Στην σημασία του αυριανού αγώνα αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο. Η νίκη επί του ΠΑΟ είναι μονόδρομος για την Ένωση και εκεί έχουν επικεντρωθεί άπαντες στο Κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Το σημρινό πρωτοσέλιδο


Με τα έργα της κόκκινης αηδίας τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας. Παράλληλα φιλοξενείτε χτύπημα από την νέα στήλη "ΦΩΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ" με τον τίτλο ΜονοΣωκρατορία και Πατρομετοχικότητα των δυο, ενόψει και του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟ...Στα αγωνιστικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται σε αλλαγή συστήματος και προσπάθει να κάνει πιο αποτελεσματική την επίθεση.

Όλοι κοντά στην ΑΕΚ της καρδιάς

Η ΑΕΚ της καρδιάς για να συνεχίσει να χτυπά μας χρειάζεται όλους. Όλοι διαρκείας για το Βόλεϊ της ΑΕΚ. Καθημερινά από τα γραφεία τησ Ερασιτεχνικής, κάθε απόγευμα στο Δωματιάκι(6-8). Λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 6944295795.
ORIGINAL 21
AΕΚάρα για πάντα

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Πιέζουν τον Μελισσανίδη


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω οι πιέσεις προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη εντείνονται. Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλης Δημητριάδης βάζουν στην μπρίζα τον πρώην πρόεδρο και μεγαλομέτοχο. "Δεν πάει άλλο". Ήταν το μήνυμα που του έστειλε ο Μπάγεβιτς. Όσον αφορά τον Μπίλαρο βγήκε χθες και τα έχωσε στον Τεβεκέλη στο συνδρομητικό, έχοντας πάρει κατευθύνσεις από τον "Τίγρη". Ψήνεται η επιστροφή του. Ακόμη και αν δεν πάρει τώρα μετοχές, αυτό που παίζει δυνατά είναι να εενεργοποιηθεί βοηθόντας και στην πορεία να το πάρει όλο πάνω του... Είναι απρόβλεπτος, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε αλλά οι πιέσεις είναι πλέον καθημερινές και μέσα από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο ίδιος το σκέφτεται πιο πολύ τώρα τελευταία. Λέτε αντί για την Κύπρο ο νέος μέτοχος να είναι τελικά Νικαιώτης;

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε


Τα λέγαμε, τα φωνάζαμε, δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Όταν ο Κόκκαλης αλλάζει προπονητή στέλνει καμικάζι σε αγώνα με την ΑΕΚ. Πριν από δέκα χρόνια ήταν ο Δημητρόπουλος. Κάποιοι νόμιζαν οτι θα μείνει αξεπέραστος. Είχαν άδικο τον έφτασε και τον ξεπέρασε ο Δαλούκας.

Φωκων και Καππαδοκίας

Μην χάασετε στο αυριανό SCORE την στήλη "ΦΩΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ". Για το νέο Δημητρόπουλο και τα αίσχη που έκανε στο ΟΑΚΑ χθες...

Πίσω λαμόγια


Είχαν βολευτεί με αντίπαλο την ΑΕΚ που σιωπούσε. Έκαναν την δουλειά τους, και τους άρεσε στην ΑΕΚ να ασχολούμαστε με την... Βια και τον ύμνο. Ε, μετά από τα χρόνια του φερ πλέι και των δηλώσεων για ευφημερες χαρές και άλλα τέτοια χάρηκα που ο Βασίλης Δημητριάδης είπε τουλάχιστον την αλήθεια. Έβαλε ένα τέλος στην σιωπή και την βουβαμάρα. Έτσι είναι η μπάλα στην Ελλάδα και έτσι πρέπει να παλέψει και η ΑΕΚ. Μέχρι να γίνει και πάλι δυνατή το να διεκδικεί το δίκιο της και να προασπίζει τα συμφεροντά της είναι ένα βήμα.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Nέος Δημητρόπουλος

Ακόμη και έναν αξεπέραστο σφαγέα κατάφερε να ξεπεράσει με τα όργια που έκανε χθες ο Δαλούκας. Ποιός Δημητρόπουλος; Πάει τον άφησε πίσω ο Θεσσαλός σφαγέας με το χειρουργείο που έκανε χθες στο ΟΑΚΑ.

Πάμε ΑΕΚάρα μου


Για τον Διονύση και όλους τουσ πιστούς πάμε και με live τον αγώνα...To πέταλο είναι δύναμη, παρασύρει τους πάντες και τα πάντα.

Για το γούρι...


Στείλτε τον Ζίκο για τα ψώνια...

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Το σημερινό πρωτοσέλιδο


Το καμπανάκι σε παίκτες και προπονητή χτυπάει το σημερινό SCORE.

Όχι άλλες γκάφες


Θα μπορούσαμε να ψάξουμε και να βρούμε δικαιολογίες. Να επικεντρωθούμε στην γκίνια που μέσα σε όλα τα άλλα ήρθε και αυτή, στη απίστευτη φάση του 88’ αλλά στην ΑΕΚ δεν αρμόζουν οι εποχές που οι νίκες και οι τίτλοι χαρακτηρίζονταν εφήμερη χαρά. Και ναι μεν ΑΕΚ σημαίνει δεν απογοητεύομαι αλλά μέχρι εδώ και μην παρέκει. Ξυπνήστε! Έχουμε απέναντι μας έναν Παναθηναϊκό στον οποίο «σκοτώνονται» μεταξύ τους και έναν Ολυμπιακό που ψάχνει να βρει παίκτες ενδεκάδας και εμείς πάμε με το ζόρι να τους κάνουμε μάγκες. Όλοι πλην του κόσμου. Από τον προπονητή, όσους έπαιξαν βασικοί χθες μέχρι όσους έμειναν εκτός αποστολής. Μόνο οι Ενωσίτες οπαδοί που και χθες έδωσαν ρεσιτάλ συμπαράστασης και βοήθειας στην ομάδα αλλά έφυγαν και από τα Γιάννινα σκασμένοι και απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Τα σημάδια φάνηκαν και στο Περιστέρι όταν στις καθυστερήσεις ο Σάχα έσωσε την ΑΕΚ. Στον αγώνα με τον Ηρακλή σε μια καλή εμφάνιση πάλι χτύπησε το καμπανάκι καθώς πάλι ο Αργεντίνος γλίτωσε την ομάδα και τον κόσμο από το έμφραγμα. Κι όμως όλα αυτά δεν έγιναν αντιληπτά τόσο από τον προπονητή όσο και από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Μπάγεβιτς χθες πήρε ένα μεγάλο ρίσκο που δεν του βγήκε. Πήγε να κάνει ροτέισον σε μια ανέτοιμη ομάδα που δεν έχει ούτε μια ενδεκάδα με συνοχή και αλληλοκάλυψη. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε χθες δεν έχουν παίξει μαζί ούτε σε εσωτερικό δίτερμα. Η έλλειψη χημείας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην χθεσινή ομάδα που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Τόσο σε όλη την διάρκεια του αγώνα όσο κυρίως μετά την ανέλπιστη και κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάριση των γηπεδούχων. Εκεί όπου η Ένωση είχε δέκα λεπτά και τις καθυστερήσεις για να σώσει την παρτίδα. Δεν είχε όμως την δύναμη να το κάνει όντας μια ομάδα που δεν έχει καμιά συνοχή και μηδέν χημεία.

Γιατί όσο εγκληματικό είναι το γεγονός ότι δεν κλείδωσε τη νίκη άλλο τόσο είναι ότι δεν πίεσε όσο θα έπρεπε και δεν έσφιξε την θηλιά γύρω από το λαιμό του αντιπάλου ο οποίος έπαιζε με δέκα. Οι ευθύνες του προπονητή είναι μεγάλες για την χθεσινή γκέλα. Και δυστυχώς δεν έκανε λάθος μόνο στον σχεδιασμό του αγώνα και στις επιλογές της ενδεκάδας αλλά και στις αλλαγές. Ο καλύτερος παίκτης και σκόρερ της ομάδας δεν έπρεπε να αντικατασταθεί. Ο Νέμεθ όντας ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανέβαζε την ομάδα και αποτελώντας συνεχή πηγή κινδύνων για την εστία του Σικαλιά βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο στο 74’ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βγουν μπροστά. Και δεν είχε παίξει ούτε στην Αγγλία για να είναι τόσο πολύ κουρασμένος.

Ο Μπάγεβιτς βάζοντας στην θέση του τον Καφέ έδειξε να βολεύεται με το ένα γκολ και έστειλε μήνυμα στην ομάδα να προσπαθήσει στα τελευταία λεπτά να κρατήσει το ισχνό προβάδισμα. Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις οι γηπεδούχοι που μέχρι τότε ήταν στο καναβάτσο αναθάρρησαν. Ο ΠΑΣ λοιπόν που μέχρι τότε δεν είχε καμιά ελπίδα βγήκε από το καβούκι του και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κιτρινόμαυρα δώρα. Από τον πάγκο και από την άμυνα.
Την στιγμή που ο Μαϊστόροβιτς ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στον…διάολο ο Άρτσε βάζει το κεφάλι του και την στρώνει στον Κοντογουλίδη που τέτοια σέντρα δεν έχει πάρει ποτέ από τα χαφ των Ιωαννίνων. Δεν θα καταδικάσουμε το παιδί. Η απειρία του φάνηκε σε μια φάση που είναι καθαρά θέμα εμπειρίας και συνεννόησης με τον παρτενέρ του αλλά τέτοια λάθη δεν πρέπει να ξαναγίνουν.

Όλα τα είχαμε. Αφού αρχικά χάσαμε ένα κάρο ευκαιρίες βρεθήκαμε εντελώς ξαφνικά και να τρέχουμε. Εκεί όπου θα έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσει η αναμέτρηση με ένα σκορ ασφαλείας η ΑΕΚ έπαιξε και πάλι με την φωτιά και κάηκε. Η ελπίδα του κόσμου που έκανε έδρα μας και τα Γιάννινα, για την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα πνίγηκε στην λίμνη της κυρά Φροσύνης.

Κάπου εκεί στα εφιαλτικά τελευταία λεπτά έκανε την εμφάνιση της και η γκίνια. Σε μια φάση που μόνο στην ΑΕΚ έχουμε ξαναδεί και που δυστυχώς είδαμε και χθες. Από τα τρία δοκάρια σε μια φάση στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό χθες είδαμε τα δυο δοκάρια στο ίδιο λεπτό. Αρχικά ο Καφές και εν συνεχεία ο Γιάχιτς με κεφαλιές σημάδεψαν το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Τα εγκλήματα που έγιναν οδήγησαν σε τιμωρία. Δυο βαθμοί έκαναν φτερά και την στιγμή που η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει στα δυο ντέρμπι με αέρα και ψυχολογία είναι αναγκασμένη να πάει στους αγώνες με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ με την πλάτη στον τοίχο με τα περιθώρια να στενεύουν μετά από αυτή την ανέλπιστη και εκτός προγράμματος γκέλα.

Χθες χάθηκε μια ευκαιρία. Δεν χάθηκαν τα πάντα. Υπό έναν βασικό όρο θα μπορεί και να μην είναι καταδικαστικό για την ομάδα το χθεσινό 1-1. Αν ξυπνήσουν όλοι, προπονητής και παίκτες όλα είναι στο χέρι της Ένωσης. Γιατί κανένας από τους αντιπάλους μας δεν είναι καλύτερος και γιατί είναι κρίμα πραγματικά να συνεχίσουμε να κάνουμε μάγκες τους ανύπαρκτους. Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι και ας ξυπνήσουν όσο είναι νωρίς. Τώρα μετά μπορεί να είναι αργά.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστρέφουμε

Η καλοκαιρινή ραστώνη μας επηρέασε. Το καλοκαίρι όμως πέρασε και μαζί και οι δικαιολογίες για να μένει ανενημέρωτο το blog. Επιστρέφουμε λοιπόν και θα τα λέμε και από εδώ κάθε μέρα. ΑΕΚάρα για πάντα.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ


Με βασικό θέμα την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή και την σκέψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς να χρησιμοποιήσει τον Κρίστιαν Νέμεθ στην βασική ενδεκάδα κυκλοφορεί το σημερινό SCORE. Παράλληλα φιλοξενεί δηλώσεις του Ζόνας που επαναλαμβάνει την επιθυμία του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.